28. kesäkuuta 2012

Marbella

Tääl yks reissaaja terve! Palattiin maanantai-iltana Espanjasta, mut täs on pitäny keräillä voimia et saan nää postaukset tehtyä. Lisäks toi ulkoasun uudistus vei useemman tunnin aikaa, onks toi ihan normaalii et väsään jotain pikkujuttuu bloggeris useemman tunnin? :D. Ehkä mä en vaan osaa. Mutta joo, koska tää loma oli pyhitetty rentoutumiseen, eikä me juostu pahemmin nähtävyyksissä, kuviakaan ei kauheesti tullu, jaan nää kumminki kahteen postaukseen, ekat kuvat on omasta kamerasta, tokat on Piitan ja porukoitten.

Käytiin yhtenä päivänä Gibraltarilla (jos ny ei ihan aukee, Gibraltar on kaupunki joka kuuluu Englannille ja sijaitsee Espanjassa, eli se on ihan ku joku englantilainen pikkukaupunki, siel puhutaa enkkuu ja punnat on käytös ja siel oli kaikennäkösii englantilaisii vaatekauppoja :)) Käytiin myös Tarifassa, Euroopan eteläisimmässä pisteessä, jossa oli tosi hienot hiekkarannat ja siel ois voinu surffaaki :D!
 
Niin tosiaan, Gibraltarilla elää luonnonvarasena apinoita, joita oli tuolla ylhäällä tosi paljon. Me saatiin syöttää niitä pastalla ja saatiin ottaa semmone pikkuapina olkapäälle. Noista on kumminki enemmä kuvii seuraavas postaukses, koska lievästi pelkäsin et noi apinat nappaa mun kameran (hirveen todennäköstä hei :D).
toi oli helvetin pelottava, mun pikkusiskon kokone ja näytti vihaselta.
Sitte viel yks ainut kuva Main streetiltä :D. Tuol oli noit lippuja joka paikas koska tuollakin juhlittiin kuningattaren 60 vuotista valtakautta, tai jotain vastaava :D.

Toisena päivänä käytiin Puerto Banuksessa, semmosessa ökysatamassa, missä autot oli lähinnä Porschea ja Lamboa :D. Liikkeet oli ihan samaa sarjaa, tuolta löyty kaikkea Jimmy Choosta lähtien :D.

Tässä eka osa, toka osa tulee aikasintaan sunnuntaina, koska lähen Savoon Juhanin mukana huomenna ja tulen sunnuntaina. Maanantaista lähtien oon töissä taas viikon, ja sitte alkaa kunnon loma. Sen jälkeen varmaan alkaa tulee taas postauksia enemmän, ku on aikaa kattoo niitä kaikkia kuvia läpi :D.

6 kommenttia:

  1. joo on ihan normaalii, mullaki kestää miljoona vuotta tehä kaikki jutut :-D ja toi on muutes kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, se on ärsyttävää ku kaikki jää roikkuu! ja kiitti :)

      Poista
  2. haha tuttui maisemii (; Mut joo toi puerto banus on semmone rikkaiden bile mesta :D + Ihania kuvia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iris, sä varmaa oot ku kotonas tuol banukses :D ja kiitosta vaa :)

      Poista
  3. oi vahan ihanii kuvia! teil oli varmasti upee reissu:)
    -jasmin taalt brightonist kirjottelee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo ihana, takaski vois lähtee :). Ja pidä säki kiva reissu siellä enkuissa!

      Poista