2. kesäkuuta 2012

Ranskan ostokset

Moikka, aattelin tähän väliin pistää nää vaatteet mitä ostin Ranskasta. Shoppailua harrasteltiin yhteensä suurinpiirtein kaksi tuntia, Pariisissa aikaa oli puoli tuntia junaa venaillessa ja Nantesissa 1,5 tuntia, koska meijän vaihtarit ei tykänny shoppailla, eikä vieny meitä sen takii keskustaan :D. Tässä nää kumminki olis:

Ensimmäisenä tärkeimmät! Eli mun korkkarit päättäreihin. Ihanat ja ihan liian korkeet. korkoa noissa on se 13cm. Onneks siinä on toi parin sentin plato tukemassa. Nää oli muuten Pimkiestä.

Muuten ihan perusfarkut, mutta näissä on joku push-up leikkaus, jonka pitäis korostaa peppua :). No ei noissa hirveesti ollu kyl eroo normifarkkuihin, mut tosi kivat silti :D. Bershkasta löyty.

Bershkasta lähti mukaan myös tämmönen ihana hame. Siin on tollasta jännää kohokuvioo pinnassa, mikä tekee tost kankaasta paljo kivemman. Tos on myös toisessa sivussa vetoketju koko matkalta, mut sitä ei saanu kuvattuu mitenkää nätisti.

Tää oli tämmönen heräteostos, ihan perustoppi, josta kaiken päälle kuultaa läpi. Silti se on ihana! Bershkasta tämäkin

Toi kankaan kuvio ei ehkä ihan hirveen hyvin näy, mutta eiköhän se tuu jatkossa päällä näkymään :). Tää toppi on muute pariisin ainut vaate. Pimkiestä muuten nappasin mukaani.
Elämäni ekat pilottilasit! Oon aina halunnu tälläsii, mut hirveen monet mallit pyöristää mun kasvoi liikaa :D. Nää löyty semmosest liikkestä ku Camaïeu.
Biksut kesäks! Yläosa sellasesta liikkeestä ku Undiz ja alaosa kotosasti H&M:ltä.

Eiku ostinhan mä Pariisista vielä turistipaidan!

Siinäpä ne, mikä oli lemppari?

5 kommenttia: