13. kesäkuuta 2012

Ranska part. 5.

Viimistä viedään! Tän jälkeen paluu arkeen :D. Viiminen osa kerto meijän viimisestä päivästä. Tai no viimisestä kunnollisesta. Lauantaina me enää mentiin Pariisiin ja juostiin koneeseen.

Perjantain ohjelma oli melkosen täynnä. Alotettiin olemalla oppitunnilla ja sen jälkeen meijät suomalaiset vietiin Nantesin turistikierrokselle.
Sitte tultiinki takas koululle, jossa jouduttiin taas kerran oottelee aika kauan et päästiin syömään. Ruoka oli jotain ihan hirveetä, alko kovasti arvostaa meijän ruokia Suomes. Ja ei se ollu suomalaisten reaktio ainoostaan, ranskalaisetki vihas sitä :D.
Ruokailun jälkeen meillä oli ohjelmassa keilausta ja shoppailua. Keilaus ei mulla taaskaan sujunu ja onnistuin jumittamaan selkäni tosi pahasti siitä. Shoppailessa meillä oli kaksi tuntia aikaa, mut saatiin me ihan hyvin tuhoja aikaan tuolla Nantesin keskustassa :D. Illalla meillä oliki läksiäisjuhla, missä syötiin hyvin, meijän vaihtarit oli tehny videon ja opettajat piti puheita. Otettiin myös paljon ryhmäkuvia.
Loppuun mä otin vielä pari kuvaa mun huoneesta ja kylppäristä :D.
toi apina sijaitsi siis vessassa, pöntön ton kannen päällä, arvatkaa vaan, kuinka paljon säikähdin sitä aina väsyneenä? :D

Siinä ne kuvat sit lopulta oliki. Kaiken kaikkiaan, huikee reissu, ihana projekti ja ihanat kaupungit! Pariisiin menen vielä joskus aivan varmasti uudestaan, toivottavasti myös Nantesiin :). Tutustuin ton kautta moniin uusiin ihmisiin ja moniin paremmin. Vaikka koko reissu sisäls paljon draamaa, valitusta ja kulttuurishokkeja, oli toi reissu ihan paras ja tuun ikävöimään monia ketä tossa oli mukana. Love u guys <3

2 kommenttia: