6. kesäkuuta 2012

Chilling with Mr. Worldwide

Moi taas! Tähän tuli pieni tauko kun työt alko ja niineespäi. Ennen ku saatte vikat ranskakuvat, laitan kuvia eiliseltä. Juhani täytti tosiaan 16 vuotta eilen, ja ostin sille lahjaksi liput sopivasti eilen olleelle Pitbullin keikalle.    Keikka sisälsi paljon odottelua, ryysistä ja viel vähän odottelua. Mut kyllähän se Mr. 305 kaiken korvas!

 Jouduttiin venailemaan n. 2h ennenku päätähti tuli lavalle. Aika meni ihan hyvin kumminki lämppärien avul. Osa oli huonompii, osa parempii. Ainaki Aste lämppäs Pitbullii paremmin ku Lmfaota :D.
 Ja sit koittiki päätähden aika!

 
 
Ja pitihän sitä yhteiskuvaki ottaa :D.
Oli hauskan näköstä ku herra alko salsaamaan parin kappaleen aikana! Hyvinhän se lantio pyöri :D. Se oli kans kiva juttu, et välispiikkei oli espanjaks ja englanniks. En voi sanoo et oisin espanjaosuuksista paljoo ymmärtäny, mut ei se mitää :D.

Kaiken kaikkiaan keikka oli oikein loistava, ja pääasia, Juhani tykkäs lahjastaan :). Tää keikka oli myös ihan hyvä matkakuumeen nostatus, sillä Lähetään Juhanin kanssa Espanjaan18. päivä! Ei malttais odottaa! Sitä ennen kuitenkin pitää painaa ahkerasti töitä ja muutenki :).

3 kommenttia:

  1. pitbull on tosi hyvä! :) mun mielest toi on hyvä lahja jos tykkää viel tosta :D ja pitäkää hauskaa matkaa sit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitbull oli hyvä ja juhani tosiaan tykkäs :D ja kiitti, mut eiköhän me sitä ennen viel nähä :)

      Poista