28. heinäkuuta 2013

Torquay part 2.

Eli nyt olisi vuorossa toinen osa Lontoota! 
Nämä on vielä sieltä Leicester Squarelta ekalta illalta. Harmi että me ei jääty tuonne kuvailemaan sen enempää vaan käveltiin vaan ohi.
Meijän hostel sijaitsi Elephan & Castle:n alueella. Meillä kävi tosi hyvä tuuri ton hostellin kanssa, se oli tosi kiva ja uusi! Olihan meillä kerrossängyt ja suihku ei oikein toiminu, mutta noi nyt on vähän hakemalla haettuja ongelmia, varsinkin kun kerrossänkyjen patjat oli äärimmäisen mukavat. Ja vaikka meidän näkymät ikkunasta ei ollu mitkään erikoiset, oli toi hostelli oikein hyvä!

Seuraavana päivänä, me mentiin kiertelemään nähtävyyksiä.
Ryhmäkuva meistä suomalaisista!
Kun oltiin syöty lounas Buckinghamin palatsin vieressä olevassa puistossa, saatiin valita mennäänkö johonkin luonnontiedemuseoon vai Madame Tussaudsin vahakabinettiin. Vaikka toi museo oli varmaan mielenkiintonen, kyllä mua enemmän vahanuket kiinnosti!
Mulle tuli aika yllätyksenä, että noita vahanukkeja ei ollutkaan niin paljoa! Sen sijaan siellä oli kauhukuja, joka me mentiin Elinan kanssa ihan peloissaan läpi ja sellainen huvipuistolaite jossa mentiin läpi sellaisen näyttelyn joka kertoi Lontoon historiasta. Tän jälkeen mentiin vielä 4D-elokuvan jossa supersankarit pelasti Lontoon :D. Sekin oli kyllä tosi hyvä!

Madame Tussaudsin jälkeen mentiin Oxford Streetille shoppailemaan, jossa meillä oli vain tunti aikaa. Kuvia ei löydy koska meillä oli aika selkeä kohde...
Ja tulokset näittekin ostospostauksesta :D.
Seuraavana aamuna ennen Torquaihin lähtöä, me käytiin vielä katsomassa Tower Bridge. Tää oli ainut päivä jolloin sato tosi kovasti :D.

 Tässä oliskin nää kuvat Lontoosta. Seuraavat kuvat tuleekin sitten jo Torquaista!

4 kommenttia: