4. heinäkuuta 2013

Mitä pakata kielimatkalle Englantiin?

Ja ajastetut postaukset jatkuvat. Nyt ois vuorossa pakkauspostaus, eli mitä pakkasin Englantiin mukaan.

Tähän alkuun faktat tiskiin. Olen siis Englannissa 3 viikkoa Torquayn kaupungissa. Lennän British Airwaysillä, jonka painorajat matkalaukulle on 23 kg. Lisäksi saan ottaa yhden käsimatkatavaralaukun, jolla ei ole painorajaa, mutta jonkun näköiset mitat on annettu, minkä kokoinen saa laukku olla. Mun matkaan kuuluu ensiksi viikonloppu Lontoossa, jonka jälkeen on kaiken näköistä Torquaissa. 

Tunnen itteni ja tiedän, että tulen shoppailemaan varmasti melko paljon. Yritän siis lähteä melko kevyillä kantamuksilla. Kielimatkalle pitää varautua kuitenkin niin moniin eri tilanteisiin, ja Englannissa myös aika vaihtelevaan säähän. Tämän takia erityyppisiä vaatteita pitää olla jo jonkun verran. Yritin karsia kuitenkin turhuudet pois.

Kosmetiikka

Aion ostaa varsinaiset shampoon, hoitoaineen, hammastahnan, suihkugeelin jne. vasta paikanpäältä, olen varannut muutamat näytepakkaukset ensimmäisille päiville.



Eli tuosta ne nyt suurinpiirtein näkee, vaikka ne nyt onkin tosi esteettisesti sekaisin tossa matolla. Pyrin mahd. pienillä määrillä päästä menemään ja varsinkin näytepakkaukset on tosi jees!

Vaatteet

Oikeasti toi mekko on ihan normaalimittainen, se on vaan taiteltu :). Yks hame ja mekko riittä ja ne on tosi simppeleitä ja monikäyttösiä :)
Pidempiä paitoja lähtee mukaan oikeasti neljä, näiden lisäksi otan tavallisen trikoopaidan. Yritän pitää nääkin mahdollisimman erilaisina ja helposti yhdisteltävissä.
Topeissa oli vaikein karsia, mitkä lähtevät matkalle mukaan. Musta perustoppi on vaan pakko olla, ja sitten otin kolme lempitoppia :)
En käytä kauheasti t-paitoja, joten niitä on vain kaksi: yksi tavallinen ja yksi urheiluun! 
Urheiluvaatteita lähtee mukaa noi pakolliset: juoksuhousut, toppi, urheilurintsikat ja huppari. Hupparia voi tietysti käyttää muutenkin. Omalla kohdalla se on eniten käytössä kuitenkin urheillessa.
Bikineistä otin nämä vaan siksi, että on helposti yhdistettävissä ja kaikista kivoimmat bikinit :).
Sitten housut: Kahdet farkut, kahdet shortsit ja collegehousut! Joka tilanteeseen sopivat!

Tämän lisäksi pitää olla ties mitä kaavakkeita, koulutarvikkeita, adapteri, hiustenkuivaaja, minisuoristusrauta, sateenvarjo, takki jnejne! En tiedä kuinka paljon mun laukku painaa, mutta veikkaan sen olevan n. 17kg.
Laukku menee kiinni helposti ja shoppailuille on tilaa, mutta veikkaan että kaikki oleellinen on mukana. Voin sitten kertoa miten pakkaukset onnistu reissun jälkeen!

Tää oli varmaan mun blogihistorian huonoin postaus ikinä, mutta menkööt. Onko jollain jotain kysyttävää pakkaamisesta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti