6. syyskuuta 2012

Nasuviikko!

GANGNAM STYLE!

Photobucket


Heippa taas! Nyt on nasuviikko sitten vietetty! Kuten maanantaina sanoinkin, meillä oli tiistaina teemana Pirates of the Caribbean, ja kyllä sain ihan mukavan asun koottua. Muilla luokilla oli kuten kuvista näkyy mm. Star Wars, Tuntematon Sotilas, Harry Potter ja Lumikki. Oli hauska kattoo ku aika moni oli pukeutunu, ihan outoo ku yläasteella kukaan ei lähteny noihin pukeutumisjuttuihin mukaan, mut täällä kaikki on ihan täysillä mukana. Tiistaina kävin myös moikkaamassa Jassua sairaalassa, kun sen olkapää leikattiin. Oli hassuu nähä ku se oli niin pienen ja hiljasen näkönen, eli tosi erilainen ku yleensä :).

Keskiviikkona meillä oli teemana poliitikot. Jakkupuku päälle vaan! Tai no oisin laittanu, jollei hameen takahalkio ois ratkennu matkalla kouluun... No onneks varavaihtoehtokaan, mustat farkut, ei ollu niin kamala:). Eilen pukeutuneita oli vielä enemmän kuin tiistaina, aiheet tais olla helpompia. Kuvista voi siis bongata poliitikkojen lisäksi spurguja ja hippejä :). Keskiviikko oli muuten ihan vapaa päivä, mutta mulla oli töitä koulun jälkeen. Töissä oli ihan kivaa, onneks pääsin aika nopeesti kotiin. Illalla kävin myös mummolla, oli kiva nähdä pitkästä aikaa, siellä tulee käytyä ihan liian harvoin.

Tänään meillä oli teemana vanhukset, ja täytyy sanoa että oli kyllä vaikein teema! Mun asusta ei ole kuvaa, mutta ei se mitenkää huippuhyvä ollut. Vika tunti meillä ykkösillä oli tutorien järjestämää ohjelmaa, jossa oli vaatejonokisa (oli sillä varmaan nimikin, en vaan muista), jossa piti tehdä mahdollisimman pitkä letka vaatteista. Siellä lähti aika siis aika monta sukkaa ja paitaa pois :D. Sen lisäksi meillä oli tanssimaraton ja kertosäekisa, jossa piti laulaa heti kun tunnisti kertosäkeen. Koulun jälkeen mulla alkoi valmennus. Valmennan siis 7-9 vuotiaitten kahta voimisteluryhmää. No oon lievästi kauhuissani mitä tästä kaudesta tulee, ihan ilman Jasminia ja täysin uusien lasten kanssa... Valmennuksen jälkeen lähdin vielä Leveliin, jossa meille ykkösille oli järkätty pippalot :D. Oli kiva olla taas levelissä ja tanssia hulluna :D. Päällä mulla oli toi Blancon paljettitoppi, jonka ostin Espanjasta, mutten ole vielä käyttänyt. Yheksän aikoihin kumminkin kotiuduin ja nyt tässä on valmistauduttu huomiseen. Mun huomisen koulupäivä on 9.30-18.30 ja aineena liikunta! Eli ilmottauduttiin Sannin kanssa seikkailukurssille, jossa melotaan, kiipeillään, vaelletaan yms. Vaikuttaa hirveen kivalta, toivottavasti en vaan käännä kanoottia nurin tai nyrjäytä nilkkaani :D. Wish me luck!

Ps. Jos joku ihana tekniikkanero tietää, miten mä saisin noi pystykuvat samanlevysiksi kuin vaakakuvat, saa ihmeessä kertoa!

4 kommenttia:

  1. Hahhahahaha kiva toi atte ::'DDDDDDDD

    VastaaPoista
  2. Kopioin sulta noi vesipallo kuvat :D iha mainioita !!

    VastaaPoista