23. joulukuuta 2011

Mä oon tähdet taivalla, mä oon vuori korkeella





Moro taas tännekki! Loma on alkanut, ja alku on menny ihan kivasti. Positiivisia juttuja on ollut mm. todistus, joka ihme kyllä nous keväästä ja jo ostetut joululahjat. Ei niin kivoja juttuja on taas ollut ostamattomien lahjojen stressi ja sitten toi sää. Pakkohan munki on valittaa tosta säästä:D. Onneks tänne Hyvinkäälle on tullu ees pikkasen lunta, ettei ihan musta maa oo.

Lahjojen antaminen on kyllä ihan parasta! Eilen annettiin porukalla Kiialle sen joululahja, ja voi, että se oli söpö ku se liikuttu meijän lahjasta! Sellaset lahjat on kyl parhaita, joista näkee et se toinen on miettiny mitä se vois haluta, eikä oo vaa ostanu ekaa silmiin sattunutta :D. Yritän myös ite antaa lahjoina sellasia juttuja, joista lahjan saaja ois puhunu tai tulis tarviimaan. Tänä vuonna en kyllä oo ehkä ihan niin hyvin onnistunu, mut toivotaan ettei lahjojen saajat pety! Huomenna ois siis lahjojen jako edessä :).

Outoo toisaalta et ylihuomenna on jo aatto, toisaalta ei tunnu siltä. Joulu sujuu tavallisesti sukuloiden, myös tänä vuonna, eikä siinä oo mitään valittamista :). Nyt voisin kyllä mennä nukkumaan, aina tää postaaminen venyy. Huomenna tuun tekee vielä jonku kivan jutun, jonka ehkä ajastan lauantaille. Mutta nyt, heipat!

2 kommenttia: