6. tammikuuta 2013

I could be the one to make you feel that way


Uusivuosi!
Jee voitettiin jossain arvonnassa paketti noita Keratasen tuotteita, ja oon kyllä tykänny nopeitten testaamisten perusteella!
Jee, loskaa. Tää on ainut mitä vihaan talvessa. Lumi on jees, mut sohjo missä tarvitsee kumpparit puolestaan ei.
Käytiin Lauran kanssa kattomassa riksussa uppopalloa, kun sen poikaystävä pelas siellä. Aika jännän näköstä peliä ja hassua kun ei nähnyt livenä oikeen mitään vaan screeniltä tai ikkunoista.
Leivottiin Lauran kanssa myös kakku. Ja noh, ei kyllä tullut ihan saman näköstä kuin kirjassa, syytämme ohjetta!

create an animated gif
Ja loppuun vielä turha smoothie-gifi.

Ja loma on alkaa olemaan ohi. Huomenna taas pirteenä koulun penkille, great. Motivaatiota löytyy onneksi taas vähän enemmän, mutta veikkaan että eiköhän se huomenna ruokikseen mennessä oo latistunut. Onneks mun loma oli kiva, niin ei ihan hirveesti haittaakkaan. Ihanaa kun ei ollut kiirettä vaan sai viettää aikaa kavereitten ja perheen kanssa. Viimeviikolla tosin olin myös töissä, mutta ei sekään haittaa :). Valitettavasti tossa loppulomasta sattui yks vähän surullisempi juttu, mutta ajan kanssa siitäkin selvitään.

Ens viikolla ei ole muuta erikoisempaa kuin pelit Espoossa lauantaina. Onneks, varmaan kestää taas normiarkeen tottua. Ja vielä aikasempien herätysten takia en jaksaiskaan kummemmin. Toivon mukaan saan kyllä salikortin ens viikolla, jos salilla käymisestä sais vaikka jotain lisäenergiaa :). Jätän tän tekstin nyt tähän koska tää menee jo nyt sekavaks, heipat!

2 kommenttia:

  1. Vitsi ois makeeta joskus käydä kattomassa uppopalloa :-D Niin hauska laji jotenkin! Sulla on muuten superihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se on joo aika mielenkiintonen laji, musta ois kiva testata! Ja kiitos paljon :)

      Poista