31. joulukuuta 2012

My New Year's Resolutions


1. Treenaa itsesi kesäkuntoon 2013.
Mä tiedän etten ole ihan järjettömän kaukana tosta, mutta kyllä se työtä vaatii, että olisin tyytyväinen. Oonki ostanu salikortin keväälle ja aktiivisesti aijon käyttää sitä! Tavoitteena olisi myös tipauttaa muutama kilo painoa, jotta pääsisin siihen samaan vanhaan painoon, mikä mulla oli keväällä.


2. Opettele rahan käyttöä.
Mä en osaa käyttää rahaa, vaan tuhlaan sen tosi nopeasti ja sitten kärvistelen. Yritän myös jatkaa säästämistä Torquaita varten. Tähän mulla ei ole mitään suunnitelmaa, muuta kuin etten kanna koko omaisuutta mukana, ja vähennän ruuan ostamista.

3. Käyttäydy paremmin.
Mulla on ihan hirveen huonot käytöstavat ja oon tosi itsekäs. Mä saatan myös vittuilla muille ihan huomaamatta välillä. Ei hyvä! Heräsin tähän loppuvuodesta kun mulle sanottiin aiheesta, ja oon huomannu että tottahan se on. Pitää jatkossa miettiä mitä sanon.


4. Panosta kouluun
Mulla menee lukiossa mielestäni ihan hyvin lukuunottamatta kahta ainetta. Matikka ja enkku. Molemmat mun täytyy kirjoittaa ja vieläpä ihan hyvin arvosanoin jatkoa ajatellen. Enkkua varten mulla on jo konkreettinen tavoitekkin: Kielikurssi Heinäkuussa. Pitkä matikka taas vaatii työtä lähes kaikilta, ja mun pitää oppia tekemään töitä koulun suhteen

Mitä teidän uuden vuoden lupauksiin kuuluu?

2 kommenttia: