7. marraskuuta 2013

Everything that kills me makes me feel alive

Täällä taas! Ajattelin että jatkossa en edes stressaa postaamattomuudesta, teen tätä silloin kun tykkään! Ja nyt ois yksi asu esittelyssä! Mulla on monesti mun mielestä tosi esiteltäviä asuja, mutta kun en saa niitä kuvatuiksi! Toi pimeys on hirveen rasittavaa, mutta ehkä rankka kuvankäsittely auttais asiaan :D. Mä voisin opetella noita asetuksia vielä vähän enemmän jos saisin valosampia kuvia.

Ainiin, olin siellä Nizzassa kaksi viikkoa sitten. Oli ihan mahtava matka kaikinpuolin. Vähän jännitti lähdettäessä, koska porukka ei ollut ihan kaikkein tutuin. Mutta hei mulla oli tosi hauskaa! Tutustuin muutamaan ihmiseen vähän paremmin ja vietettiin tosi monia hauskoja hetkiä. Päivät Nizzassa kuluivat vierailuilla Cannesissa ja Monacossa, sekä Nizzan nähtävyyksissä. Illat meillä oli aina vapaata ja käytiin vähän missä milloinkin :). Myös ostoksia tuli tehtyä muutama, sellaisia joita ei ehkä multa ois ekana odottanut. Ranskaakin mä puhuin ja motivaatio sitä kieltä kohtaan kohos vaan! Se ylpeys kun osaat hoitaa asioinnin ranskaksi, eikä sulle edes yritetä puhua englantia!

Housut - H&M T-paita - Gina Tricot Reppu - Primark Tennarit - Marc O'Polo

Nizzasta teen varmaankin postauksen, joten lisää kuulette! Nizzan jälkeen on ihan hirveetä kiirettä ollut koulun kanssa, kun on pitänyt tehdä kaikki rästitehtävät, mutta nyt nekin on ohi! Ihanaa, tässä on vielä tälläistä tavallista arkea hetki, ennen kuin koeviikko alkaa! Viime kuussa tein myös melko paljon töitä, joten kiirettä on riittänyt :)

Mutta asusta jotakin. Housut on ikäänkuin vakosamettia, paitsi ettei ne ole samettia. Ja ne istuu oikeesti paremmin kuin kuvassa. T-paita on niitä harvoja t-paitoja mun kaapissa, joita osaan käyttää, topit on yleensä vaan parempia. Reppu on Englannin ostoksia ja tykkään edelleenkin paljon :) Ja kengät on itseasiassa saatu Juhanin porukoilta, kun olivat liian pienet :). On kivaa kun ne on vähän skarpimman näköiset kuin Converset ja lyhytvartiset.

Noniin, tälläistä tällä kertaa, katotaan millon eksyn tänne seuraavan kerran, en lupaa mitään :)

1 kommentti:

  1. Wautsi, varmasti ihana reissu sulla takana :) itsekin oon Monacossa ja Ranskan puolella piipahtanut muutaman vuoden takaisen Italia -matkan myötä. Nyt oon viime aikoina kärsiny niin kovasta matkakuumesta, että huh-huh! :D Jospa sitä tänä vuonna pääsis vihdoin taas reissaamaan... Ja hei, kiva asu sulla! Tosi söppänä toi reppu :)

    VastaaPoista