6. lokakuuta 2013

My weird music taste

Monet on varmaan huomannut, että mä kuuntelen tosi paljon erilaista musiikkia, sen perus nrj-musan lisäks. Mä mm. kuuntelen jonkun verran muun kielistä musiikkia, ja sit vaan erikoisia genrejä. Tässä oiskin siis muutama mun lemppari.


Cro - Whatever
Cro - Einmal um die welt

Paljoakaan en biiseistä ymmärrä, mut hyvä fiilis tulee ja kuulostaa hyvältä! Cro:lta löytyy paljon muitakin biisejä, kannattaa vaikka spotifystä kuunella. 

Die Orsons ft. Cro - Horst & Monika

Samasta levy-yhtiöstä kuin Cro, tuleva Die Orsons kuulostaa kans ihan hyvältä! Mun oli pakko ottaa tää biisi tähän, koska tän biisin sanat on tosi erikoiset! Täytyy sanoa, et vaikee uskoa että aiheesta sais suomeks yhtä toimivaa biisiä!Keen'V ft. Lorelei B - La vie du bon coté

Keen'V - Copine de B...

Keen V on mun tän hetkinen ranskankielinen lemppari! Ihan tällästä perus tanssittavaa musaa, mut koska tää on ranskankielinen, niin ei ole kauhean tunnettua ranskankielisen alueen ulkopuolella. Tavallaan nää kuulostaa tosi kliseisiltä, mut toisaalta ihan hauskalta. Jos nää kääntää Suomeks, tulee tosi imelää tekstiä, mut ranskalaiseen kulttuuriin ja kieleen nää sopii ihan hyvin :D.

Stromae - Papaoutai

Stromae voiki olla tutumpi tapaus, moni varmaan muistaa muutaman vuoden takaisen Alors on Dancen. No herralta on tullut uusi levy, joka on ihan tajuttoman suosittu Rankassa, nää sen biisit kuulee radiosta joka neljäntenä biisinä. Mut mä ainaki tykkään!


Henry Mendez - Mi Reina

Juan Magan - Mal De Amores

Daddy Yankee - Perros Salvajes

Laitoin nää espanjankieliset listahitit yhteen, koska mulla ei ole erityistä suosikkia, vaan kaikki kelpaa. Hirveen syvällisiä nämäkään ei ole, joko tosi härskit sanat, tai sit tosi imelät, mitä mä olen ymmärtänyt :D. Mutta ihan parasta bilemusaa!


+ bändi jota kukaan ei usko mun kuuntelevan
Volbeat - Lola Montez

Volbeat on ihan paras! Kun mä olin jotain 14-vuotias tutustuin yhteen tyttöön, joka kuunteli lähes pelkästään kaikkea tosi synkkää heviä. Se ootti sillon tulossa ollutta Volbeatin levyä ku kuuta nousevaa, ja samalla mäki kuulin pari sinkkua ja ihme kyllä tykkäsin! Volbeat on jääny siitä lähtien ja edelleen kelpaa!


Tässä nää mun erikoisemmat lempparit, toivottavasti joku muu löys sieltä jotain kivoja! Ja mulle saa myös aina lähettää linkkejä jos veikkaa et voisin tykätä jostain biisistä! :)


6 kommenttia:

 1. Stromaen uus levy on kyl oikeesti hyvä, mäki tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Oon kuunnellu sitä spotifystä aika paljon! :)

   Poista
 2. Volbeat now and foever <3 ens kuussa keikalle <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, vähä siistii! ja niimpä :D

   Poista
 3. Miten teit noi valkoset youtube linkit?(: help neededd!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://m-a-r-j-a.blogspot.fi/2012/10/tutorial-kuinka-saan-youtube-palkin.html Sieltä löytyy ohjeet :)

   Poista