14. syyskuuta 2013

Torquay In My Mind

Koska oon maailman nopein ja aikaansaavin, en saa varmasti koskaan muokattua niitä satoja Torquaysta, aattelin että ehkä tälläset pitkin syksyä ripotellut kuvat vois toimia? Muistan edelleen mitä missäkin tapahtu, joten niistä voi kertoa myöhemminkin. Ja näin mä saan tätä asiaa eteenpäin, ja voin jatkaa muitakin postauksia!


Pari biisiä, joita tuli kuunneltua englannissa aika paljonkin!

Tollanen pieni kivikyhäelmä nähtiin matkalla Torquayhin. Toi matka kesti sellaset ihanat 8h, koska Lontoosta ulospääsyyn meni tosi paljon aikaa. Jotenki se kuitenkin suju eväitten kanssa ja nukkuen. Eli jos joku miettii että onko Torquay liian kaukana Lontoosta, niin ei ole. Matka on rasittava, mutta ei sitä tarvitse matkustaa kuin kahdesti tai neljästi jos menee Summeranzaan.
Ekana päivä Torquayssa me käytiin koululla ja sen jälkeen kierrettiin Torquayn keskustaa. Olin aikasemmin selvittänyt, että keskustan ostoskatu sijaitsee ihan koulun vieressä. Mentiin siis ruokiksella jo sinne ja löydettiin sinne hyvin! Valitettavasti takasintulo kesti vähän, mentiin viereistä tietä takaisin ja se veikin eri suuntaan. No kartan kanssa suunnistettiin sitten takaisin koululle. Tän jälkeen oli sit hirveen kivaa lähtee kiertaa se keskusta uudelleen, kun oltiin eka kävelty takaisin koululle mäen päälle. Eikä muuten varmaan tarvii sanoa että lämpöasteita oli se 30 astetta... No, meijän kierros päättyi kuitenkin rannalle, missä oli joku tekemässä  taideteoksia, noi oli valtavia ja ihan mielettömän upeita!

Käytiin myös poseeraamassa tässä rannalla. Itse olin kuitenkin niin hemaisevan näköinen kun olin polttanut kasvot kokonaan, etten pyytänyt itsetäni kuvia. Tässä kuitenkin mun kaveri Elina näyttää esimerkkiä! Huomaa kyllä että tyttö on tehny jonkun verran mallintöitä, poseerauskin sujuu luonnollisesti.
Meijän valokuvausryhmä! Minä, Elina ja saksalaiset pojat!
Siellä se meijän bussi menee! Tollasella mentiin aina kouluun ja takaisin.
Ekoina päivinä meillä oli illalla valokuvauskilpailu ja siellä tuli räpsittyä kuva jos toinenkin. Tuossa näkee vähän noita korkeuseroja, mitä tuolla rannikolla oli. Tuli pohjetreeniä aika paljon!

Tää oli meidän rantahengailu-paikka, jossa oltiin aina ryhmän kanssa. Kun ekan kerran mentiin tonne, oli se ainut päivä jolloin sato ja oli 18 astetta lämmintä. Lähinnä nukuttiin tuolla ja kuunneltiin musaa. Ja tuolta sai ostaa hyvää jäätelöä. Ton paikan ihanuus aukes vasta sitten myöhemipinä kertoina, kun paistoi aurinko.
Yhtenä päivänä meillä oli retki Dartmooriin, tuonne kukkulalle ja samalla lähikylään Totnesiin, joka oli tosi söpö paikka! Siellä me ei oikeestaan tehty mitään, käytiin karkkikaupassa ja tyhjensin niiden Superdrugin, mutta ei muuta. Tuolla Dartmoorissa vaellettiin lehmien laitumen läpi tollasen kivikasan päälle, jossa tuuli ihan hirveesti! Koettiin myös pieni jännitysmomentti, kun Elina oli ottamassa kuvaa musta tuolla päällä, tuuli tempas mun kameran linssinsuojuksen mukaansa! Onneks se löyty ihan ehjänä ton kasan juurelta :).
Käytiin myös kerran Model Villagessa, joka oli tuollainen miniatyyrikylä. Se taisi olla enemmänkin paikan pitäjän harrastus, mutta ihan hieno oli! Tuolla oli kaikkia pieniä hauskoja ykstyiskohtia.

Tässä näitä tällä kertaa. Alkuosassa matkaa sää ei tosiaan oikein suosinut, mutta tän jälkeen se rupesi kirkastumaan ja aurinko paahtamaan!

4 kommenttia:

 1. vaikuttaa aivan ihanalta paikalta! :)

  VastaaPoista
 2. nyt tuli kauhee hinku päästä ulkomaille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mullakin on kyllä! Ja Torquayhin voisin mennä milloin vain uudestaan :)

   Poista