29. toukokuuta 2012

Ranska part 1

Noniin, nyt on palattu kotiin! Reissu oli ihana ja kuvia kertyi n. 900, joten jaan matkakuvat useampaan postaukseen. 


Tästä siis alkaen ekasta päivästä:

Meidän piti olla kentällä jo 5.30 joten turhan pitkät ei ollut yöunet :). Kentällä turvatarkastuksen jälkeen suunnattiin aamupalalle kahvilaan ja järkytyttiin hinnoista
Kaikki jaksaa olla tosi pirteitä :)
Meil oli tosi kauan aikaa venailla ennen junan lähtöö, joten räpsittii muutama kuva :D.
Pariisista lähti muutama lento enemmän ku Helsingistä :).


Me yövyttiin sellasessa nuorisohostellissa, mikä oli melko kaukana ihan keskustasta. Ihan mukava paikka se kyl oli. Hostelliin päästyämme ei kuitenkaan saatu vielä huoneita, vaan jätettiin laukut säilytykseen ja suunnattiin kaupungille.


Ja lähettiin syömään Hard Rock Cafe:en. En ollu ikinä ennen käyny, joten ootin innolla. Okei, se oli ihan kiva ja erikoinen ravintola, mut musta vähän turhan hypetetty. Ainakaan ruoka ei ollut mitään huippuhyvää, kyllä sitä söi muttei rakastanut. Mutta okei, kyl sieltä kivoja tuliaisia sai :D.
Hard Rock Cafen jälkeen otettiin metro Sacre-Coeurille, eli tommoselle tosi isolle kirkolle. Se oli semmosen tosi korkeen mäen päällä, mistä oli tosi upeet maisemat ympäri Pariisia.
kunnon turisti :).
kun oltiin tarpeeks ihmetelty kirkkoa, lähettiin takasin alas. Metsästettiin postimerkkejä ja siinä samalla huomattiin leipomo joka myi macaronseja. No mähän halusin ostaa kun en ollut koskaan maistanut. Ihan hyviä osa noista oli ainakin, osan ois voinu vaihtaa :D.

Kiertelyn jälkeen palattiin takasin hostellille ja käytiin syömässä, hakemassa huoneisiin avaimet ja painuttiin aika suoraan nukkumaan. Eli tollanen oli eka päivä :D.


3 kommenttia: