25. huhtikuuta 2012

Can you blow my whistle baby, whistle baby, here we go

tän hetken lempparibiisi :) Flo Rida - Whistle

Eli joo sain aikaseks laitella kaikki turnauskuvat koneelle ja sit tehtyy jopa postauksen! Wuhuu, no mut ne kuvat:














Eli lyhyesti viikonlopun tapahtumat: Mentiin turnaukseen Tampereelle, yövyttiin omppuhotellissa, pelattii mm. Salkkari-Matleenaa vastaan :D ja okei, oli sielä muutama muuki vastassa. Tulos ei ollu se kirkkain mitali, mut päästii paremmille sijoille ku viimevuon! Omenahotelli oli aika järkky kokemus ja toi Tampereen yö on aika mielenkiintosta :D. Ihan jees turnaus, joskin draamaaki mahtu mukaa :/.

Sitte tän alkuviikon tapahtumiin: No maanantaina alko mun valtakunnallisten kokeitten putki ruotsin kuuntelulla. Se meni kohtalaisen hyvin, ainakin paremmin ku tänpäivänen kirjotusosio. Sitte iltapäiväl käytii Juhanin kaa salilla ja loppuilta meni niillä jillaillessa. Eilen oli koulussa rentopäivä ku kävästiin toisessa koulussa jollain tosikiinnostavil messuilla. Oikeesti oltiin siel puol tuntii ja lähettiin willaan syömään :D. Illalla mä olinki töissä ja saatiinki jopa ohjelma valmiiks! Sain myös veroilmotuksen ja sain tietää et palautuksiahan sieltä tulee! nyt sitte ootteleen joulukuuta :D. Sit vaa pitäis viel täyttää toi ilmotus, ei jessus mä en osaa! Tänään oli ihan okei päivä koulussa, suunniteltii tukarien kanssa aika paljon vappuu :D. Ja sen jälkee taas töihin :D. Kohta pitäis lähtee Hyvolin kokoukseen, vitsit kuin ihanaa.

Hei mun piti kysyy muuten, että tykkäättekö enemmän et jos on paljon kuvia et ne on kollaaseis mut pienempin vai tällein yksitellen? 

2 kommenttia:

  1. kuuntelin eilen illal ton biisin ku linkkasit ni oon nyt jumittanu sitä koko päivän :DDD iha sika hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe, toi on tosi hyvä, kiva ku joku muuki tajus sen :)!

      Poista